گروه بازرگانی رادمان
جمعه , ۲ آبان ۱۳۹۹
خانه / قهوه دارک / مراکز عرضه قهوه دارک

مراکز عرضه قهوه دارک

عرضه قهوه دارک در کلیه مغازه ها و مراکز فروش مواد خوراکی صورت می گیرد. قهوه دارک نسبت به ارقام دیگر این محصول دارای رنگ تیره تری می باشد.
نوشیدن چای و قهوه در ابتدای صبح اثر فوق العاده ای دارد. همچنین استفاده از این مایعات در وسط روز یا هنگام صرف میان وعده باعث کاهش خستگی و افزایش انرژی بدن می شود.
به طور کلی، قهوه را می توان مهم ترین و پر طرفدارترین نوشیدنی گرم جهان به شمار آورد. دانه های قهوه از درختچه هایی با همین نام به دست می آیند.
گاهی اوقات دانه های قهوه را به صورت پودر شده در آورده؛ و در بسته بندی های مختلف به فروش می رسانند. اما عرضه قهوه به صورت دانه ای یا خرد شده نیز به میزان قابل توجهی رواج دارد.

عرضه قهوه دارک

انواع قهوه دارک یا لایت

عرضه قهوه دارک به میزان بالایی در نقاط مختلف ایران و جهان انجام می شود. منظور از قهوه دارک یا لایت، قهوه هایی با رنگ تیره و روشن است. البته این تیره و روشن بودن تا حدودی نسبی بوده؛ و به شیوه تولید قهوه بر می گردد.
به طور کلی عوامل زیر می توانند؛ بر رنگ، طعم و عطر دانه های قهوه اثرگذار باشند:

  • نوع خاک کشت قهوه
  • ارتفاع کاشت
  • شرایط اقلیمی محل کاشت
  • شیوه کشت
  • روش رست دادن یا به عمل آوردن قهوه

مرحله رست شدن قهوه پس از برداشت آغاز می شود. در کارخانه های مخصوص این کار، دانه ها در دمای حدود ۳۵۶ تا ۴۴۰ درجه فارنهایت قرار می گیرند. هر چه دما بالاتر باشد؛ رنگ قهوه تیره تر است.

عرضه قهوه دارک

عرضه قهوه دارک

روش های زیادی برای عرضه قهوه دارک وجود دارد. چنان که در اغلب فروشگاه های عرضه مواد خوراکی، شاهد ارقام مختلف قهوه دارک می باشیم.
بر خلاف باور عموم، قهوه دارک، نسبت به نمونه های لایت یا مدیوم، کافئین کمتری دارد. زیرا حرارت بالا، باعث از بین رفتن مقداری از کافئین موجود می شود. اما قهوه دارک، دارای عطر و طعم فوق العاده ای شبیه مغز دانه ها می باشد.

عرضه قهوه دارک

مراکز پخش قهوه دارک

عرضه قهوه دارک توسط مراکز اصلی پخش این محصول به صورت عمده انجام می شود. مسلماً قیمت قهوه در این مراکز مناسب تر است.
شیوه دم کردن قهوه دارک تا حدودی به نوع قهوه و میزان خرد شدگی دانه ها بستگی دارد. اما به طور کلی دم کردن انواع قهوه، شامل مراحل زیر می باشد:

  • خرد یا آسیاب کردن دانه ها در صورت نیاز
  • جوش دادن آب
  • اضافه کردن قهوه
  • افزودن شکر در صورت تمایل
  • ترکیب و حل شدن شکر در آب جوش
  • قرار دان مایع بر روی شعله متوسط گاز
  • برداشتن قهوه پس از حباب زدن
  • قرار دان مجدد مایع بر روی گاز در چند مرحله
  • ریختن قهوه در فنجان ها
  • افزودن طعم دهنده های دلخواهی مثل هل
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
گروه بازرگانی رادمان
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09193617605

پاسخی بگذارید